Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Beveiligingsbusje op zijn kant na botsing met auto

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 6:35

In Maasbracht is donderdagochtend een busje van een beveiligingsbedrijf op zijn kant beland na een aanrijding met een auto.

Dat gebeurde rond 04:45 uur. De bestuurder van het busje wilde vanuit Haverkamp de Kloosterstraat opdraaien, maar zag daarbij waarschijnlijk de automobilist over het hoofd.

De twee voertuigen hebben de nodige schade opgelopen. Ondanks de flinke klap bleven de bestuurders ongedeerd. Ze zijn ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken.

Foto: Fer Traugott
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen