Overslaan en naar de inhoud gaan

Beveiligingsbusje op zijn kant na botsing met auto

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 6:35

In Maasbracht is donderdagochtend een busje van een beveiligingsbedrijf op zijn kant beland na een aanrijding met een auto.

Dat gebeurde rond 04:45 uur. De bestuurder van het busje wilde vanuit Haverkamp de Kloosterstraat opdraaien, maar zag daarbij waarschijnlijk de automobilist over het hoofd.

De twee voertuigen hebben de nodige schade opgelopen. Ondanks de flinke klap bleven de bestuurders ongedeerd. Ze zijn ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken.

Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen