Overslaan en naar de inhoud gaan

Beveiligers Toverland krijgen klappen van bezoekers

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 20:20

Twee beveiligers van pretpark Toverland in Sevenum hebben vrijdagavond klappen gehad van bezoekers tijdens een bedrijfsevenement.

Een woordvoerster van het park bevestigt een bericht daarover van het lokale nieuwsmedium Nieuws uit Horst aan de Maas op Facebook.

Op de vuist
Vrijdagavond was er een zogenoemde mix-and-mingle-avond, een feest waarvoor bedrijven zich konden opgeven. Er hadden zich ook twee vriendengroepen opgegeven, en die kregen het later op de avond met elkaar aan de stok. Daarbij vielen over en weer klappen. Toen beveiligers wilden ingrijpen om de kemphanen uit elkaar te halen, moesten zij ook enkele rake klappen incasseren.

Het park wil niet spreken van een bewuste mishandeling. Er is dan ook vooralsnog geen aangifte gedaan.

Halloween
Onlangs kreeg ook een andere beveiliger van het park klappen. Hij wilde een bezoeker naar buiten begeleiden die zich 'niet aan het reglement van het park' hield, aldus de woordvoerster. De bezoeker haalde toen ook uit. Of de beveiliger in dat geval aangifte heeft gedaan van mishandeling wil het park niet zeggen. "Daar kan ik geen commentaar op geven", aldus de woordvoerster van Toverland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen