Overslaan en naar de inhoud gaan

Beveiligers Toverland krijgen klappen van bezoekers

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 20:20

Twee beveiligers van pretpark Toverland in Sevenum hebben vrijdagavond klappen gehad van bezoekers tijdens een bedrijfsevenement.

Een woordvoerster van het park bevestigt een bericht daarover van het lokale nieuwsmedium Nieuws uit Horst aan de Maas op Facebook.

Op de vuist
Vrijdagavond was er een zogenoemde mix-and-mingle-avond, een feest waarvoor bedrijven zich konden opgeven. Er hadden zich ook twee vriendengroepen opgegeven, en die kregen het later op de avond met elkaar aan de stok. Daarbij vielen over en weer klappen. Toen beveiligers wilden ingrijpen om de kemphanen uit elkaar te halen, moesten zij ook enkele rake klappen incasseren.

Het park wil niet spreken van een bewuste mishandeling. Er is dan ook vooralsnog geen aangifte gedaan.

Halloween
Onlangs kreeg ook een andere beveiliger van het park klappen. Hij wilde een bezoeker naar buiten begeleiden die zich 'niet aan het reglement van het park' hield, aldus de woordvoerster. De bezoeker haalde toen ook uit. Of de beveiliger in dat geval aangifte heeft gedaan van mishandeling wil het park niet zeggen. "Daar kan ik geen commentaar op geven", aldus de woordvoerster van Toverland.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen