Overslaan en naar de inhoud gaan

Beveiligers Toverland krijgen klappen van bezoekers

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 20:20

Twee beveiligers van pretpark Toverland in Sevenum hebben vrijdagavond klappen gehad van bezoekers tijdens een bedrijfsevenement.

Een woordvoerster van het park bevestigt een bericht daarover van het lokale nieuwsmedium Nieuws uit Horst aan de Maas op Facebook.

Op de vuist
Vrijdagavond was er een zogenoemde mix-and-mingle-avond, een feest waarvoor bedrijven zich konden opgeven. Er hadden zich ook twee vriendengroepen opgegeven, en die kregen het later op de avond met elkaar aan de stok. Daarbij vielen over en weer klappen. Toen beveiligers wilden ingrijpen om de kemphanen uit elkaar te halen, moesten zij ook enkele rake klappen incasseren.

Het park wil niet spreken van een bewuste mishandeling. Er is dan ook vooralsnog geen aangifte gedaan.

Halloween
Onlangs kreeg ook een andere beveiliger van het park klappen. Hij wilde een bezoeker naar buiten begeleiden die zich 'niet aan het reglement van het park' hield, aldus de woordvoerster. De bezoeker haalde toen ook uit. Of de beveiliger in dat geval aangifte heeft gedaan van mishandeling wil het park niet zeggen. "Daar kan ik geen commentaar op geven", aldus de woordvoerster van Toverland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen