Beveiliger security beveiliging stock

Scheldende security na anderhalf jaar verhoord: 'Schrijnend'

Een Azerbeidzjaanse vrouw werd in december 2019 uitgemaakt voor 'vieze slet' en 'achterlijke' door een beveiliger van het Beekse winkelcentrum Makado. Ook moest ze 'oprotten naar haar eigen land'. Ruim anderhalf jaar later wordt deze man gehoord door justitie.

Beveiliger security beveiliging stock
Beveiliger veroordeeld voor afpersen oud-werkgever

Ron P. (50) is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 232 dagen, waarvan 180 voorwaardelijk, voor het afpersen van zijn voormalig werkgever. De Hoensbroekse beveiliger eiste via verschillende mails 10.000 euro.

Beveiliger beveiliging security stock
'Ontslagen beveiliger perste werkgever af voor 10.000 euro'

Een beveiliger heeft volgens justitie geprobeerd zijn voormalig werkgever af te persen. Deze Ron P. (50) zou zich hebben voorgedaan als motorclublid om het beveiligingsbedrijf uit Landgraaf 10.000 euro te laten betalen.

Bier Terras Drank Biertje
Man slaat beveiliger na overtreden coronaregels in café

Een 21-jarige man uit Oirsbeek is in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt omdat hij een beveiliger zou hebben geslagen. Dat deed hij nadat hij uit een café in Renesse was gezet.

Vechtpartij knokken ruzie vuistslag vuist vechten stock
Beveiligers Toverland krijgen klappen van bezoekers

Twee beveiligers van pretpark Toverland in Sevenum hebben vrijdagavond klappen gehad van bezoekers tijdens een bedrijfsevenement.

Stockfoto van agenten politie
Hulpverleners mishandeld: agent en beveiliger geslagen

Een politieagent in Maastricht en een beveiliger in Sevenum zijn in de nacht van zaterdag op zondag geslagen.

Man bedreigt beveiliger winkelcentrum met bijl

Een man heeft dinsdagmiddag een beveiliger van winkelcentrum 't Loon in Heerlen bedreigd met een bijl. De politie wist de man in de boeien te slaan.

Vluchtende ree springt in kanaal en verdrinkt

Een ree is donderdagnacht in het water van de Zuid-Willemsvaart in Weert gesprongen. De brandweer probeerde het dier te redden, maar dat mocht niet baten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten