TEFAF 2020

Kunst- en antiekbeurs TEFAF naar september

Kunst- en antiekbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht wordt verplaatst naar september.

TEFAF 2020
TEFAF verzet beursdata naar mei en juni

Kunstbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021.

InterClassics Maastricht 2020
Autobeurs InterClassics verplaatst naar zomer

De InterClassics oldtimberbeurs die normaal gesproken in januari in het MECC in Maastricht wordt gehouden, wordt vanwege de coronacrisis verplaatst naar de zomer.

MECC Maastricht
Expo over anderhalvemetersamenleving in MECC

De eerste vakbeurs die sinds de uitbraak van het coronavirus wordt gehouden in het MECC, is toepasselijk de 'Anderhalve meter Expo.'

Chiaradia Exhibitions (7)
Coronavirus strop voor standbouwers

De kunstbeurs TEFAF in Maastricht is gewoon doorgegaan. Maar andere beurzen in onder andere Parijs, Barcelona, Hannover en Genève zijn al uitgesteld of zelfs helemaal afgelast uit angst voor het coronavirus. De financiële consequenties voor standbouwers zijn groot.

Tefaf maastricht mecc van gogh degas diadeem (27 feb 2020)
Werken van Van Gogh en Degas te koop op TEFAF

Op de kunst- en antiekbeurs TEFAF in het MECC in Maastricht worden twee schilderijen van Vincent van Gogh en één van Edgar Degas aangeboden.

stock pensioenfonds pensioen
Coronavirus bedreigt dekkingsgraad grote pensioenfondsen

De financiële positie van de grote pensioenfondsen heeft in januari een flinke knauw gekregen. ABP zag zijn dekkingsgraad verslechteren tot 94,1 procent, van 97,8 procent eind december.

Hoofdkantoor DSM in Heerlen
Aandeel DSM stijgt met 65 procent en staat in top AEX

De Koninklijke DSM N.V. uit Heerlen staat op de derde plaats in de top vijf van de Amsterdamse aandelenbeurs.

TEFAF trekt meer bezoekers dan vorig jaar

De TEFAF heeft dit jaar meer bezoekers getrokken dan vorig jaar.

Oldtimer van Phil Collins geveild in Maastricht

Een oldtimer van de bekende muzikant Phil Collins is vrijdag in Maastricht voor 9000 euro verkocht.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten