Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrokkenen dodelijk ongeval Blerick slaan op de vlucht

Geplaatst opmaandag 1 november 2021 - 18:01

Bij een botsing tussen een personenauto en scooter in Blerick is maandagmiddag een dode gevallen. De inzittenden van de personenauto zijn te voet gevlucht.

De hulpdiensten werden rond 17:30 uur opgeroepen naar het ongeval op de kruising van de Burgemeester Gommansstraat met de Nieuwborgstraat.

Video: Track'88

Slachtoffers
Een van de twee mannen die op de scooter zaten, is op de plaats van het ongeval aan zijn verwondingen overleden. De andere man is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie raakte daarnaast een vrouwelijke voorbijganger lichtgewond. Vier ambulances en twee traumahelikopters werden opgeroepen om zich over de betrokkenen te ontfermen.

Gevlucht
De personenauto is na de botsing met de scooter tegen een boom tot stilstand gekomen. De twee inzittenden zijn daarna te voet gevlucht. De politie zoekt met man en macht naar het duo. Er is via Burgernet een signalement naar buiten gebracht. Het gaat om twee jongens tussen de 16 en 20 jaar, ongeveer 1.85 meter groot. Een van de vluchters draagt een zwart trainingspak met gele streep. De tweede draagt een groen vest aan en heeft krulhaar. Het tweetal zou tassen hebben meegenomen op de vlucht.

Brand
De auto die de inzittenden achterlieten, vloog in brand. De brandweer wist het vuur snel te doven. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

De omgeving is afgezet voor onderzoek.

botsing venlo 1-11-21 4
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen