Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapte seksdeurwaarder: 'Ik weet dat ik fout ben'

Geplaatst opzondag 19 februari 2017 - 22:40

De Limburgse seksdeurwaarder Hans K. wist donders goed dat zijn praktijken niet door de beugel konden.

In een uitzending van Undercover in Nederland, die zondagavond werd uitgezonden, werd hij geconfronteerd met zijn daden.

'Moderne vriendschap'
De deurwaarder werd door SBS-journalist Alberto Stegeman in de val gelokt. Op verborgen camera-opnames is te zien hoe K. een vrouw probeert over te halen seks met hem te hebben in ruil voor geld; een gang van zaken die hij zelf liever 'moderne vriendschap' noemt. Wanneer de dame vraagt wat ze daarbij moet verwachten, antwoordt hij: "Geen gekke dingen. Gewoon, ik ga je lekker verwennen."

Smeekbede
Net op het moment dat de deurwaarder 100 euro op tafel legt om voor de seks te betalen, stapt Stegeman met draaiende camera de woonkamer binnen. Geconfronteerd met zijn gedrag geeft hij toe dat hij fout zit. "Ik weet het, ik weet dat ik fout ben", stamelt de man. "Ik ben ook maar een mens." Als Stegeman vervolgens dreigt zijn deurwaarderskantoor in te lichten, volgt er een smeekbede: "Doe dat dat niet. Dan sta ik op straat." Het blijken profetische woorden, want wanneer de man zijn praktijken na de opnames zelf opbiecht aan zijn werkgever, wordt hij per direct weggestuurd.

Slachtoffer
De Limburgse politie opende anderhalve week geleden een speciaal e-mailadres en telefoonnummer voor deze zaak. Daar hadden zich een paar dagen later al zeker 10 vrouwen gemeld die zeggen slachtoffer te zijn van de praktijken van de deurwaarder.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt
Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt
'Deurwaarder was al jaren uit op seks'
Fotograaf fotografie modelfotografie fotomodel
'Brunssumer sleepte naakte tienermeisjes voor zijn lens'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen