Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapte seksdeurwaarder: 'Ik weet dat ik fout ben'

Geplaatst opzondag 19 februari 2017 - 22:40

De Limburgse seksdeurwaarder Hans K. wist donders goed dat zijn praktijken niet door de beugel konden.

In een uitzending van Undercover in Nederland, die zondagavond werd uitgezonden, werd hij geconfronteerd met zijn daden.

'Moderne vriendschap'
De deurwaarder werd door SBS-journalist Alberto Stegeman in de val gelokt. Op verborgen camera-opnames is te zien hoe K. een vrouw probeert over te halen seks met hem te hebben in ruil voor geld; een gang van zaken die hij zelf liever 'moderne vriendschap' noemt. Wanneer de dame vraagt wat ze daarbij moet verwachten, antwoordt hij: "Geen gekke dingen. Gewoon, ik ga je lekker verwennen."

Smeekbede
Net op het moment dat de deurwaarder 100 euro op tafel legt om voor de seks te betalen, stapt Stegeman met draaiende camera de woonkamer binnen. Geconfronteerd met zijn gedrag geeft hij toe dat hij fout zit. "Ik weet het, ik weet dat ik fout ben", stamelt de man. "Ik ben ook maar een mens." Als Stegeman vervolgens dreigt zijn deurwaarderskantoor in te lichten, volgt er een smeekbede: "Doe dat dat niet. Dan sta ik op straat." Het blijken profetische woorden, want wanneer de man zijn praktijken na de opnames zelf opbiecht aan zijn werkgever, wordt hij per direct weggestuurd.

Slachtoffer
De Limburgse politie opende anderhalve week geleden een speciaal e-mailadres en telefoonnummer voor deze zaak. Daar hadden zich een paar dagen later al zeker 10 vrouwen gemeld die zeggen slachtoffer te zijn van de praktijken van de deurwaarder.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt
'Deurwaarder was al jaren uit op seks'
Fotograaf fotografie modelfotografie fotomodel
'Brunssumer sleepte naakte tienermeisjes voor zijn lens'
Meerdere slachtoffers van seksdeurwaarder melden zich
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen