Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapte seksdeurwaarder: 'Ik weet dat ik fout ben'

Geplaatst opzondag 19 februari 2017 - 22:40

De Limburgse seksdeurwaarder Hans K. wist donders goed dat zijn praktijken niet door de beugel konden.

In een uitzending van Undercover in Nederland, die zondagavond werd uitgezonden, werd hij geconfronteerd met zijn daden.

'Moderne vriendschap'
De deurwaarder werd door SBS-journalist Alberto Stegeman in de val gelokt. Op verborgen camera-opnames is te zien hoe K. een vrouw probeert over te halen seks met hem te hebben in ruil voor geld; een gang van zaken die hij zelf liever 'moderne vriendschap' noemt. Wanneer de dame vraagt wat ze daarbij moet verwachten, antwoordt hij: "Geen gekke dingen. Gewoon, ik ga je lekker verwennen."

Smeekbede
Net op het moment dat de deurwaarder 100 euro op tafel legt om voor de seks te betalen, stapt Stegeman met draaiende camera de woonkamer binnen. Geconfronteerd met zijn gedrag geeft hij toe dat hij fout zit. "Ik weet het, ik weet dat ik fout ben", stamelt de man. "Ik ben ook maar een mens." Als Stegeman vervolgens dreigt zijn deurwaarderskantoor in te lichten, volgt er een smeekbede: "Doe dat dat niet. Dan sta ik op straat." Het blijken profetische woorden, want wanneer de man zijn praktijken na de opnames zelf opbiecht aan zijn werkgever, wordt hij per direct weggestuurd.

Slachtoffer
De Limburgse politie opende anderhalve week geleden een speciaal e-mailadres en telefoonnummer voor deze zaak. Daar hadden zich een paar dagen later al zeker 10 vrouwen gemeld die zeggen slachtoffer te zijn van de praktijken van de deurwaarder.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt
'Deurwaarder was al jaren uit op seks'
Fotograaf fotografie modelfotografie fotomodel
'Brunssumer sleepte naakte tienermeisjes voor zijn lens'
Meerdere slachtoffers van seksdeurwaarder melden zich
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen