Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapte seksdeurwaarder: 'Ik weet dat ik fout ben'

Geplaatst opzondag 19 februari 2017 - 22:40

De Limburgse seksdeurwaarder Hans K. wist donders goed dat zijn praktijken niet door de beugel konden.

In een uitzending van Undercover in Nederland, die zondagavond werd uitgezonden, werd hij geconfronteerd met zijn daden.

'Moderne vriendschap'
De deurwaarder werd door SBS-journalist Alberto Stegeman in de val gelokt. Op verborgen camera-opnames is te zien hoe K. een vrouw probeert over te halen seks met hem te hebben in ruil voor geld; een gang van zaken die hij zelf liever 'moderne vriendschap' noemt. Wanneer de dame vraagt wat ze daarbij moet verwachten, antwoordt hij: "Geen gekke dingen. Gewoon, ik ga je lekker verwennen."

Smeekbede
Net op het moment dat de deurwaarder 100 euro op tafel legt om voor de seks te betalen, stapt Stegeman met draaiende camera de woonkamer binnen. Geconfronteerd met zijn gedrag geeft hij toe dat hij fout zit. "Ik weet het, ik weet dat ik fout ben", stamelt de man. "Ik ben ook maar een mens." Als Stegeman vervolgens dreigt zijn deurwaarderskantoor in te lichten, volgt er een smeekbede: "Doe dat dat niet. Dan sta ik op straat." Het blijken profetische woorden, want wanneer de man zijn praktijken na de opnames zelf opbiecht aan zijn werkgever, wordt hij per direct weggestuurd.

Slachtoffer
De Limburgse politie opende anderhalve week geleden een speciaal e-mailadres en telefoonnummer voor deze zaak. Daar hadden zich een paar dagen later al zeker 10 vrouwen gemeld die zeggen slachtoffer te zijn van de praktijken van de deurwaarder.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt
'Deurwaarder was al jaren uit op seks'
Fotograaf fotografie modelfotografie fotomodel
'Brunssumer sleepte naakte tienermeisjes voor zijn lens'
Meerdere slachtoffers van seksdeurwaarder melden zich
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen