Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapte boef laat tuingereedschap achter

Geplaatst opwoensdag 21 november 2018 - 22:56

Na een serie schuurtjesinbraken in Maasniel is een man op de vlucht geslagen. Hij liet daarbij een aantal gereedschappen achter.

Het voltrok zich zondagochtend op de Wilhelminalaan, rond 07:45 uur, toen een buurtbewoner de dief in de smiezen kreeg.

Op de vlucht
De dader, een man van naar schatting zo'n 40 jaar oud, sloeg daarop in een blauwe Toyota Yaris op de vlucht, meldt de politie Roermond. De man heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1 meter 85 lang, heeft een normaal postuur en droeg een beige jas tot over de heupen. Hij heeft een donkere haarbos, met inhammen aan de voorzijde.

Tuingereedschappen
De dief liet een lading gestolen tuingereedschappen achter toen hij voor het hazenpad koos. De politie hoopt te kunnen achterhalen wie de eigenaren zijn van de spullen.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen