Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapte autodief verstopt zich in de struiken

Geplaatst opmaandag 30 juli 2018 - 15:53

In Maasbree zijn twee mannen er niet in geslaagd om een busje te stelen.

Het duo probeerde zondagavond rond 23:00 uur aan de haal te gaan met de Mercedes. Ze waren alleen even vergeten om te kijken of er ook nog anderen in de buurt waren, en werden betrapt.

In de struiken
De passant belde direct de politie. Toen de dieven de agenten zagen, gingen ze er snel met de voet vandoor. Een van hen verstopte zich in de struiken in de hoop een arrestatie te voorkomen, maar ook die ontsnappingspoging mislukte jammerlijk. De twee konden alsnog snel worden aangehouden.

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen