Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapte autodief verstopt zich in de struiken

Geplaatst opmaandag 30 juli 2018 - 15:53

In Maasbree zijn twee mannen er niet in geslaagd om een busje te stelen.

Het duo probeerde zondagavond rond 23:00 uur aan de haal te gaan met de Mercedes. Ze waren alleen even vergeten om te kijken of er ook nog anderen in de buurt waren, en werden betrapt.

In de struiken
De passant belde direct de politie. Toen de dieven de agenten zagen, gingen ze er snel met de voet vandoor. Een van hen verstopte zich in de struiken in de hoop een arrestatie te voorkomen, maar ook die ontsnappingspoging mislukte jammerlijk. De twee konden alsnog snel worden aangehouden.

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen