Overslaan en naar de inhoud gaan

Betrapt op smokkelwaar: Weerts koppel uit realityshow gezet

Geplaatst opwoensdag 1 april 2020 - 13:40

Het Weerter koppel dat hun relatie test in het tv-programma Temptation Island, is uit het programma gezet.

Dat meldt RTL Boulevard woensdag.

Meegesmokkeld
Deelnemers Gianni en Melissa zijn weggestuurd, omdat ze een telefoon hebben meegesmokkeld. In eerste instantie zou Gianni alles hebben ontkend, maar gaf hij later aan de telefoon bij zich te hebben om spelletjes op te spelen. Melissa geeft ook aan van niks te weten, maar na een confrontatie geeft ze aan helemaal niet zonder Gianni te kunnen.

Valsspelers
Volgens de programmamakers zijn de belangrijke spelregels geschonden. Daarom hebben zij de valsspelers naar huis gestuurd. Gianni heeft het vertrek tegenover L1 bevestigd, ma,ar over de reden mag hij om contractuele redenen niet uitweiden.

Relatietest
Aan Temptation Island doen koppels mee om hun relatie te testen. Vanwege het stiekeme telefooncontact is volgens de makers van de realityshow van een relatietest tussen Gianni en Melissa geen sprake meer.

Lees ook: Weerts koppel gaat relatie testen in Temptation Island

Temptation Island is een programma van RTL5.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen