Overslaan en naar de inhoud gaan

Betonauto op zijn kant: cement stroomt weiland in

Geplaatst opdinsdag 5 januari 2021 - 14:24

In Susteren is dinsdagmiddag een betonwagen op zijn kant beland. Een deel van het cement ligt in een naastgelegen weiland.

De wagen kantelde rond 13:00 uur aan de Pissummerweg, waarna direct het alarmnummer 112 is gebeld. De hulpdiensten rukten met spoed uit.

Tegenligger
Volgens een correspondent ter plaatse moest de chauffeur uitwijken voor een tegemoetkomende auto. Vervolgens belandde hij in een berm en kwam zo op zijn kant terecht.

Takelwagen
De trucker raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij. De betonwagen moet met een takelwagen worden geborgen.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen