Beton op zonnepanelen Itteren (9 dec 2020)

Slang springt los: huis in Itteren krijgt betondouche

Het storten van beton bij werkzaamheden in Itteren is woensdag niet helemaal verlopen zoals gepland.

ANP
Betonconstructies onder de loep na ongeluk Eindhoven

Een aantal Limburgse gemeenten controleert betonconstructies binnen de gemeentegrenzen.

Nieuwe aanpak Noorderbrug door scheurtjes in beton

De werkzaamheden bij de Noorderbrug in Maastricht zijn dinsdagavond halsoverkop stilgelegd. De reden: scheurtjes in het beton van een brugdek dat zou worden vervangen.

Bewoners balen van problemen met onveilige balkons

Flatbewoners in Venlo balen behoorlijk. Ruim honderd balkons zijn verboden toegang en dat met de lente op komst. Hoe lang de balkons niet gebruikt mogen worden is nog onduidelijk.

Balkons van honderden appartementen in Venlo afgesloten

Enkele honderden balkons van verschillende flatgebouwen in Venlo zijn uit veiligheidsoverwegingen afgesloten.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten