Overslaan en naar de inhoud gaan

Betaalgigant Mollie opent vestiging in Maastricht

Geplaatst opwoensdag 8 december 2021 - 8:28

Betalingsverwerker Mollie opent een nieuwe vestiging in Maastricht, naast haar hoofdkantoor in Amsterdam. Er werd voor de Limburgse stad gekozen vanwege de centrale ligging in Europa.

De nieuwe locatie wordt gevestigd in het Maastrichtse Eiffelgebouw en opent haar deuren in juni 2022.

Vestiging in Maastricht
Mollie is een Nederlands bedrijf, opgericht door de Bredase Adriaan Mol. Ze groeien als kool, met zo'n 125.000 klanten van de betaaldienst. Omdat het bedrijf zo hard groeit, is de keuze gemaakt om uit te breiden naar de Limburgse hoofdstad. Mollie streeft ernaar binnen vijf jaar tussen de 200 en 250 nieuwe mensen aan te nemen in Maastricht.

Universiteitsstad
Voor Maastricht is gekozen vanwege de centrale ligging in Europa. Niet alleen het kleurenpalet aan taal en cultuur spreekt aan, maar vooral het brede aanbod aan jong talent maakt de universiteitstad interessant. "We willen samenwerken met plaatselijke universiteiten en scholen, om presentaties en workshops te geven aan studenten. Zo kunnen we ze ondersteunen richting het beroepsleven", schrijft Mollie. "Daarbij willen we onderdeel worden van het Maastrichtse ecosysteem, door samen te werken met lokale ondernemeners en hen te leren groeien."

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen