Overslaan en naar de inhoud gaan

Betaald voetbal-debuut scheidsrechter Hensgens bij duel MVV

Geplaatst opdinsdag 3 september 2019 - 16:08

Scheidsrechter Robin Hensgens mag zich opmaken voor zijn eerste duel in het betaald voetbal.

De arbiter uit Landgraaf hanteert aanstaande zaterdag de fluit bij het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen FC Dordrecht en MVV Maastricht.

Veelvuldig vierde official
Dat blijkt uit de door de KNVB bekendgemaakte scheidsrechtersaanstellingen. Hensgens (24) was in de afgelopen twee seizoenen al veelvuldig vierde official bij wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Nu mag hij voor het eerst zelf in een officieel duel fluiten.

Hekkensluiter
Hensgens krijgt in Dordrecht assistentie van de grensrechters Ralf van Vlokhoven en Stefan de Groot, terwijl Jesse Rozendal de vierde official is. FC Dordrecht is met één punt uit vier duels de hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl MVV met zes punten op de twaalfde plek bivakkeert.

De wedstrijd tussen de Schapenkoppen en de Sterrendragers begint zaterdag om 18:30 uur. Het duel is live te volgen via L1 Radio.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen