Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurster brommobiel naar ziekenhuis na aanrijding

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2021 - 9:39

De bestuurster van een brommobiel is vrijdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding in Roermond. De automobiliste is naar het Laurentius Ziekenhuis gebracht.

Rond 8:15 uur raakte de bestuurster betrokken bij een aanrijding op het kruispunt van de Bredeweg en de Nassaustraat. Zijzelf en een tegemoetkomende auto hadden allebei een groen verkeerslicht. Het 45 km/u-autootje raakte het naderende voertuig en klapte vervolgens tegen twee paaltjes op de stoep.

Afslaan
"Waarschijnlijk wilde de vrouw afslaan", meldt een correspondent ter plaatse. De bestuurder van de tegemoetkomende auto kwam met de schrik vrij.

Traumahelikopter
Voor het ongeluk werd aanvankelijk een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek niet nodig. Met welke verwondingen de bestuurster naar het iets verderop gelegen ziekenhuis is gebracht, is niet bekend.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen