Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder zonder rijbewijs aangehouden na asociaal gedrag

Geplaatst opvrijdag 30 juli 2021 - 22:37

Een bestuurder in Heerlen is vrijdag aangehouden vanwege asociaal rijgedrag. De automobilist bleek daarnaast ook geen rijbewijs te hebben.

Dat meldt de politie op Instagram.

Meezenbroek
De politie schrijft dat ze de laatste tijd meerdere meldingen krijgen uit de wijk Meezenbroek over agressief en onveilig rijgedrag in de wijk. Daardoor wordt er extra gecontroleerd in de buurt. Volgens de politie viel vrijdag de bestuurder op door zijn onveilig en asociaal rijgedrag. De persoon kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Na controle van de identiteit bleek de persoon niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen