Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder zonder rijbewijs aangehouden na asociaal gedrag

Geplaatst opvrijdag 30 juli 2021 - 22:37

Een bestuurder in Heerlen is vrijdag aangehouden vanwege asociaal rijgedrag. De automobilist bleek daarnaast ook geen rijbewijs te hebben.

Dat meldt de politie op Instagram.

Meezenbroek
De politie schrijft dat ze de laatste tijd meerdere meldingen krijgen uit de wijk Meezenbroek over agressief en onveilig rijgedrag in de wijk. Daardoor wordt er extra gecontroleerd in de buurt. Volgens de politie viel vrijdag de bestuurder op door zijn onveilig en asociaal rijgedrag. De persoon kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Na controle van de identiteit bleek de persoon niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen