Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder vliegt van rotonde over greppel en door hek

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 20:54

De bestuurder van een auto is donderdagavond in America van een rotonde, via een greppel en door een hek op het terrein van een bedrijf terechtgekomen.

Dit gebeurde rond 18:00 uur op de rotonde tussen de N277 en de Peelheideweg, meldt lokale nieuwssite 112venlonieuws.

Ziekenhuis
De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht. De aard van de verwondingen is niet bekend. Ook is niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren. Een berger is opgeroepen om de auto af te slepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen