Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder vliegt van rotonde over greppel en door hek

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 20:54

De bestuurder van een auto is donderdagavond in America van een rotonde, via een greppel en door een hek op het terrein van een bedrijf terechtgekomen.

Dit gebeurde rond 18:00 uur op de rotonde tussen de N277 en de Peelheideweg, meldt lokale nieuwssite 112venlonieuws.

Ziekenhuis
De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht. De aard van de verwondingen is niet bekend. Ook is niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren. Een berger is opgeroepen om de auto af te slepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen