Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder spoorloos na zware aanrijding Heijen

Geplaatst opzaterdag 30 september 2017 - 21:51

De bestuurder van een van de auto's die zaterdagavond betrokken was bij een aanrijding in Heijen, is er na het ongeluk vandoor gegaan.

De man vluchtte te voet weg, mogelijk omdat hij alcohol had gebruikt. ​Twee mensen werden na de aanrijding tussen een BMW en een Suzuki naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Gewonden en schade na aanrijding Heijen

Stoppelbaard
Ondanks een
burgernetoproep is de man niet gevonden. Het zou gaan om een blanke man met zwart haar en een stoppelbaardje. Hij was gekleed in zwarte jeans en bodywarmer, en droeg bruine sandalen. Mogelijk is de man zelf ook gewond geraakt.

Foto: SK-Media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen