Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder spoorloos na veroorzaken ravage bij ongeval Weert

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 6:13

Een automobilist is er in de nacht van donderdag op vrijdag te voet vandoor gegaan na een eenzijdig ongeval in Weert. Behalve zijn auto heeft hij ook een flinke ravage achtergelaten.

De bestuurder heeft vermoedelijk de bocht gemist op de splitsing Eindhovenseweg – Dr. Anton Philipsweg, zo meldt lokale nieuwssite Weertdegekste.

Bestuurder spoorloos
De auto heeft bebording en afrastering uit de grond gereden om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de bestuurder van de Belgische auto in geen velden of wegen te bekennen.

Volgens de lokale nieuwssite is de auto weggesleept en zijn de Belgische autoriteiten ingelicht.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen