Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder rijdt over A73 met vijf keer teveel alcohol op

Geplaatst opzondag 7 maart 2021 - 22:20

Een bestuurder is zondagnacht het rijbewijs verloren nadat deze te veel had gedronken. De bestuurder had ruim vijf keer meer alcohol op dan toegestaan.

Ook een andere bestuurder werd betrapt met een slok teveel op.

A73
De eerste bestuurder werd gezien door de agenten op de A73. De bestuurder reed slingerend over de rijstroken van de snelweg. Bij een controle blies de bestuurder 1125 Ugl, waar 220 Ugl is toegestaan. Het rijbewijs werd daarom ter plekke ingenomen door de politie.

Maria Hoop
De andere bestuurder werd staande gehouden in Maria Hoop. Volgens de politie wilde de bestuurder de agenten te slim af te zijn door te doen of hij sliep. Uiteindelijk blies hij een uitslag van 790 Ugl. De bestuurder bleek ook nog geen rijbewijs te hebben.

Naast de boetes voor het rijden onder invloed, zijn de bestuurders ook nog bekeurd voor het overtreden van de avondklok.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen