Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder rijdt over A73 met vijf keer teveel alcohol op

Geplaatst opzondag 7 maart 2021 - 22:20

Een bestuurder is zondagnacht het rijbewijs verloren nadat deze te veel had gedronken. De bestuurder had ruim vijf keer meer alcohol op dan toegestaan.

Ook een andere bestuurder werd betrapt met een slok teveel op.

A73
De eerste bestuurder werd gezien door de agenten op de A73. De bestuurder reed slingerend over de rijstroken van de snelweg. Bij een controle blies de bestuurder 1125 Ugl, waar 220 Ugl is toegestaan. Het rijbewijs werd daarom ter plekke ingenomen door de politie.

Maria Hoop
De andere bestuurder werd staande gehouden in Maria Hoop. Volgens de politie wilde de bestuurder de agenten te slim af te zijn door te doen of hij sliep. Uiteindelijk blies hij een uitslag van 790 Ugl. De bestuurder bleek ook nog geen rijbewijs te hebben.

Naast de boetes voor het rijden onder invloed, zijn de bestuurders ook nog bekeurd voor het overtreden van de avondklok.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen