Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder ramt verkeersbord en slaat over de kop

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 6:54

Bij een eenzijdig ongeluk tussen Tungelroy en Weert is maandagochtend een auto over de kop geslagen en in de berm bij een maïsveld terecht gekomen.

Even na 5:00 uur ging het mis op de Maaseikerweg, meldt lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Voorrangsbord
De automobilist raakte door onbekende reden van de weg, ramde een voorrangsbord en sloeg over de kop. De auto kwam ondersteboven terecht in de greppel bij een maïsveld.

Schrik
De bestuurder werd ter plekke nagekeken in een ambulance. Deze bleek uiteindelijk met de schrik zijn vrijgekomen. De beschadigde auto werd afgesleept door een berger en de politie leidde het verkeer om de plaats van het ongeval heen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen