Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder ramt verkeersbord en slaat over de kop

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 6:54

Bij een eenzijdig ongeluk tussen Tungelroy en Weert is maandagochtend een auto over de kop geslagen en in de berm bij een maïsveld terecht gekomen.

Even na 5:00 uur ging het mis op de Maaseikerweg, meldt lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Voorrangsbord
De automobilist raakte door onbekende reden van de weg, ramde een voorrangsbord en sloeg over de kop. De auto kwam ondersteboven terecht in de greppel bij een maïsveld.

Schrik
De bestuurder werd ter plekke nagekeken in een ambulance. Deze bleek uiteindelijk met de schrik zijn vrijgekomen. De beschadigde auto werd afgesleept door een berger en de politie leidde het verkeer om de plaats van het ongeval heen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen