Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder ramt gestolen busje tegen boom en vlucht

Geplaatst opvrijdag 22 mei 2020 - 7:16

De bestuurder van een gestolen bestelbusje is hem in de nacht van donderdag op vrijdag gesmeerd nadat deze tegen een boom was gereden op de Broekstraat in Belfeld.

Politie en brandweer werden rond 4.30 uur gealarmeerd voor het ongeluk, maar eenmaal ter plaatse was het busje leeg.

Honden
Een omwonende liet aan agenten weten dat hij iemand weg zag rennen richting de huizen van Belfeld. Daarop is de politie met honden een zoektocht gestart, maar wist de bestuurder uiteindelijk niet te vinden. Bloedsporen in de bus wijzen volgens de politie op één gewonde. Of er meerdere mensen in het voertuig zaten tijdens de crash, is niet duidelijk.

Uit eerste onderzoek bleek dat het busje eerder die nacht was gestolen op een bedrijventerrein aan de Maalbekerweg in Belfeld. De politie doet onderzoek naar zowel het ongeval als de inbraak en is op zoek naar mogelijke getuigen.

Video: AVLimburg

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen