Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder ramt gestolen busje tegen boom en vlucht

Geplaatst opvrijdag 22 mei 2020 - 7:16

De bestuurder van een gestolen bestelbusje is hem in de nacht van donderdag op vrijdag gesmeerd nadat deze tegen een boom was gereden op de Broekstraat in Belfeld.

Politie en brandweer werden rond 4.30 uur gealarmeerd voor het ongeluk, maar eenmaal ter plaatse was het busje leeg.

Honden
Een omwonende liet aan agenten weten dat hij iemand weg zag rennen richting de huizen van Belfeld. Daarop is de politie met honden een zoektocht gestart, maar wist de bestuurder uiteindelijk niet te vinden. Bloedsporen in de bus wijzen volgens de politie op één gewonde. Of er meerdere mensen in het voertuig zaten tijdens de crash, is niet duidelijk.

Uit eerste onderzoek bleek dat het busje eerder die nacht was gestolen op een bedrijventerrein aan de Maalbekerweg in Belfeld. De politie doet onderzoek naar zowel het ongeval als de inbraak en is op zoek naar mogelijke getuigen.

Video: AVLimburg

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen