Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder quad gewond na crash tegen muurtje

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2020 - 15:26

De bestuurder van een quad is woensdagmiddag op de Bongaardstraat in Hoensbroek tegen een muurtje geknald.

Daarbij raakte de bestuurder gewond.

Volgens getuigen raakte de quadrijder de macht over het stuur kwijt en crashte vervolgens tegen het muurtje. Daarbij kwam de man onder zijn voertuig terecht. De bestuurder is vervolgens met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Overlast
Volgens buurtbewoners zorgen quadrijders de laatste tijd voor overlast in de wijk. Volgens een correspondent ter plekke, die enkele omstanders heeft gesproken, wordt er regelmatig hard gereden. "Het was wachten tot er een keer wat zou gebeuren", laat een van de omstanders weten.

De politie herkent zich niet in die geluiden. "We weten dat er quads rondrijden in de buurt, maar die veroorzaken niet meer overlast dan op andere plekken", laat een woordvoerder weten. "De overlast springt er wat ons betreft zeker niet uit."

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen