Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder quad gewond na crash tegen muurtje

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2020 - 15:26

De bestuurder van een quad is woensdagmiddag op de Bongaardstraat in Hoensbroek tegen een muurtje geknald.

Daarbij raakte de bestuurder gewond.

Volgens getuigen raakte de quadrijder de macht over het stuur kwijt en crashte vervolgens tegen het muurtje. Daarbij kwam de man onder zijn voertuig terecht. De bestuurder is vervolgens met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Overlast
Volgens buurtbewoners zorgen quadrijders de laatste tijd voor overlast in de wijk. Volgens een correspondent ter plekke, die enkele omstanders heeft gesproken, wordt er regelmatig hard gereden. "Het was wachten tot er een keer wat zou gebeuren", laat een van de omstanders weten.

De politie herkent zich niet in die geluiden. "We weten dat er quads rondrijden in de buurt, maar die veroorzaken niet meer overlast dan op andere plekken", laat een woordvoerder weten. "De overlast springt er wat ons betreft zeker niet uit."

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen