Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder onwel: auto ramt appartementencomplex

Geplaatst opmaandag 14 juni 2021 - 17:30

De bestuurder van een auto met Duits kenteken is maandagmiddag tegen het portaal van een appartementencomplex in Kerkrade gereden.

Volgens de politie was de bestuurder onwel geworden.

Onwel
Het ongeluk gebeurde om 16:30 uur op de Maria Gorettistraat. De bestuurder reed eerst het trottoir op en vervolgens door een perkje, om tegen de gevel van het appartementencomplex tot stilstand te komen.

Reanimatie
Ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plekke gereanimeerd. Hoe het nu met de chauffeur gaat, is niet bekend. Het ongeluk trok veel bekijks.

Voor zover bekend zijn geen andere mensen gewond geraakt. Door de klap van de aanrijding is een stuk muur van het portaal afgebrokkeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen