Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder ongeval A73 had gedronken

Geplaatst opzondag 14 februari 2021 - 18:32

Op de A73 tussen Venlo en Horst is een ongeval gebeurd tussen twee auto's. Een 25-jarige bestuurder uit Grubbenvorst had mogelijk alcohol genuttigd.

Rond 18:15 uur ging het mis in noordelijke richting ter hoogte van Grubbenvorst. Dat gebeurde vermoedelijk tijdens een inhaalactie. De A73 was in beide richting afgezet.

Naar het ziekenhuis
De hulpdiensten rukten massaal uit, meldt de politie. Er is onder meer een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde niet in actie te komen. De 25-jarige man is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Verder raakte niemand gewond.

Bij het ongeval kwam een auto in de greppel naast de snelweg terecht en een andere bestuurder op de kop in het ernaast gelegen weiland. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.

Vlak voor 21:00 uur meldde de politie dat de weg weer open was. Bestuurders moesten tot die tijd rekening houden met vertraging onderweg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen