Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder naar ziekenhuis na botsing tegen boom in Venlo

Geplaatst opmaandag 27 september 2021 - 18:56

Een auto is maandagavond tegen een boom gebotst in de Caeserlaan in Venlo. De bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 18:15 uur.

Uit de bocht
De auto vloog uit de bocht, belandde in het gras naast de Caesarlaan en botste vervolgens tegen een boom. De bestuurder kwam op eigen kracht uit de auto, maar is even later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet bekend. Ook is onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

De brandweer duwde de auto van de boom af om te zien of er vloeistof lekte, dit bleek niet het geval.

Auto tegen boom Venlo (27 sep 2021)
Foto: KeistadNieuws
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen