Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder met politie mee na ongeluk Maastricht

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 18:59

De bestuurder van een personenauto is zaterdagmiddag na een ongeluk in Maastricht door de politie meegenomen naar het bureau.

De bestuurder knalde met zijn auto op een ander voertuig op de Bosscherweg in Maastricht. Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur.

Roekeloos
Getuigen meldden volgens een correspondent ter plekke dat de bestuurder roekeloos gereden zou hebben. Daarbij zou hij de andere auto geramd hebben. Enkele inzittenden zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Het is niet bekend of ze mee moesten naar het ziekenhuis.

Beide auto's raakten zwaar beschadigd door de klap.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen