Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder met politie mee na ongeluk Maastricht

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 18:59

De bestuurder van een personenauto is zaterdagmiddag na een ongeluk in Maastricht door de politie meegenomen naar het bureau.

De bestuurder knalde met zijn auto op een ander voertuig op de Bosscherweg in Maastricht. Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur.

Roekeloos
Getuigen meldden volgens een correspondent ter plekke dat de bestuurder roekeloos gereden zou hebben. Daarbij zou hij de andere auto geramd hebben. Enkele inzittenden zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. Het is niet bekend of ze mee moesten naar het ziekenhuis.

Beide auto's raakten zwaar beschadigd door de klap.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen