Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder loopt tegen lamp: politie vindt verstopte drugs

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 22:50

Een persoon met nog openstaande boetes en drugs op zak is in de nacht van zaterdag op zondag in de kijker van de politie gelopen.

Dat gebeurde toen agenten de bestuurder in een bestelbus op de A76 in Geleen zagen rijden.

Drugs in bakje wascapsules
De bestuurder stond gesignaleerd voor twee openstaande boetes van in totaal 1083 euro. Tijdens de controle roken de agenten een chemische lucht. Dat bleek uit een bakje te komen dat op de bijrijdersstoel stond. Daar trof de politie meer dan 100 gram vermoedelijke amfetamine aan. De bestuurder wilde de autoriteiten te slim af zijn als hij zou worden gecontroleerd. De drugs zaten namelijk verstopt in een in de winkel gekocht bakje wascapsules.

De bestuurder is aangehouden. De drugs en het busje zijn door politie in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen