Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder laat fietser hulpeloos achter na aanrijding

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 17:25

Een bestuurder van een auto heeft na een botsing met een fietser het gewonde slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten.

Dit gebeurde in de nacht van zondag op maandag rond 0:35 uur op de Alofsstraat in Hoensbroek, meldt de politie Heerlen op Facebook.

Doorrijden
De automobilist is na de aanrijding doorgereden en liet de fietser gewond en hulpeloos achter. Naar aanleiding hiervan is de politie Heerlen op zoek naar getuigen.

Hoe het ongeval kon gebeuren en hoe het slachtoffer eraan toe is, is onbekend.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen