Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder dodelijk ongeval Meijel voor de rechter

Geplaatst opvrijdag 7 november 2014 - 10:25

De rechtbank in Roermond buigt zich vrijdag over de zaak tegen de Pool die in mei vorig jaar in Meijel twee grootouders met hun kleinkind doodreed.

Het ging om een 67-jarige man, zijn 64-jarige vrouw en hun 2-jarige kleinkind uit het Brabantse Heesch.

Veel te hard
De slachtoffers fietsten over de Heldensedijk in Meijel, toen ze even voor elf uur 's ochtends werden geschept door de auto van de Pool die uit de bocht vloog. Uit getuigenverklaringen en technisch onderzoek bleek dat de man veel te hard reed: minstens 100 kilometer per uur.

Tijdens een eerdere zitting in mei dit jaar gaf de Pool aan spijt te hebben van zijn roekeloze rijgedrag.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vereniging Verkeersslachtoffers woedend over taakstraf
Rechter ongeval Meijel bedreigd op sociale media
Stevige kritiek op onderzoek in zaak Meijel
Opheldering over snelheid doodrijder Meijel
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen