Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder botst op spoorboom in Weert

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 20:36

Een automobilist is zondagavond op een spoorboom in Weert gebotst.

Het ging rond 19:15 uur mis op de Roermondseweg.

Onwel
Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste zou de bestuurder onwel zijn geraakt tijdens het rijden. Dat leidde ertoe dat de auto op een spoorboom kon botsen. De automobilist wist de auto wel nog te stoppen.

Voor controle naar ziekenhuis
Voorbijgangers waarschuwden de hulpdiensten. Ambulancemedewerkers bogen zich over de bestuurder. Deze zou voor controle naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De voorruit van de auto is flink beschadigd. Het voertuig is afgesleept. De spoorwegovergang is niet beschadigd door de klap.

Ongeval Weert (12 jul 2020)
Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen