Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder botst op spoorboom in Weert

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 20:36

Een automobilist is zondagavond op een spoorboom in Weert gebotst.

Het ging rond 19:15 uur mis op de Roermondseweg.

Onwel
Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste zou de bestuurder onwel zijn geraakt tijdens het rijden. Dat leidde ertoe dat de auto op een spoorboom kon botsen. De automobilist wist de auto wel nog te stoppen.

Voor controle naar ziekenhuis
Voorbijgangers waarschuwden de hulpdiensten. Ambulancemedewerkers bogen zich over de bestuurder. Deze zou voor controle naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De voorruit van de auto is flink beschadigd. Het voertuig is afgesleept. De spoorwegovergang is niet beschadigd door de klap.

Ongeval Weert (12 jul 2020)
Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen