Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder betaalt snel even 1000 euro aan boetes

Geplaatst opwoensdag 10 februari 2021 - 9:00

De bestuurder van een Belgische auto heeft woensdagmorgen in één klap zeven openstaande boetes, met een totaalbedrag van 1000 euro, afgetikt.

De man werd op de Stadsautoweg in Heerlen aan de kant gezet.

Kentekenherkenning
De auto kwam in beeld doordat het kenteken werd gespot door een camera die nummerplaten herkent. Een onopvallende politiewagen zette de bestuurder bij een tankstation aan de N281 aan de kant. Daar kreeg de bestuurder de keuze tot het inleveren van zijn auto, of het direct betalen van het nog openstaande bedrag.

Hij koos voor het laatste, waarna hij de rit mocht vervolgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen