Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder bekneld in bestelauto na botsing in Nieuw Bergen

Geplaatst opdinsdag 25 mei 2021 - 14:31

De bestuurder van een bestelauto is dinsdagmiddag na een botsing met een personenauto door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd.

De voertuigen kwamen rond 12:30 uur op de kruising van de Kleefstraat en de Keulerstraat in Nieuw Bergen met elkaar in botsing.

Bekneld
De bestelauto kwam na de klap tegen een hekwerk tot stilstand. De bestuurder kwam daarbij bekneld te zitten. Hij werd door brandweerlieden uit zijn benarde positie bevrijd, meldt de lokale nieuwssite Maasduinencentraal.

De bestuurders van beide wagens raakten door de klap gewond.

Flinke schade
De beschadigde auto's moesten door een bergingsdienst afgesleept worden. Het kruispunt was daardoor enige tijd dicht.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen