Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuurder aanrijding Heerlense verkeersregelaar meldt zich

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 16:44

De man die ervan wordt verdacht zondag de Heerlense verkeersregelaar Jim van Kooten aangereden te hebben, heeft zichzelf gemeld op het politiebureau.

De 35-jarige Van Kooten stond in Valkenswaard het verkeer te regelen bij wegwerkzaamheden.

Aanrijding en mishandeling
Een ontevreden bestuurder van een auto met Belgisch kenteken reed over de voet van de verkeersregelaar en verkocht hem daarna ook nog een klap. De man is niet aangehouden, bevestigt een woordvoerder van de politie Oost-Brabant. Hij wordt op een later tijdstip verhoord.

Verwonding aan voet
De politie onderzoekt het incident nog. Van Kooten hield aan de aanrijding een zwaar gekneusde voet over. Hij kon ondanks zijn paniek nog een foto van de dader maken en gaf die aan de politie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen