Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuur ziekenhuis Roermond weer compleet

Geplaatst opmaandag 30 september 2019 - 10:01

Het Laurentiusziekenhuis in Roermond heeft weer een complete raad van bestuur.

Interimbestuurder Theo Bos wordt per 1 oktober naast Marja Weijers het tweede lid van het ziekenhuisbestuur. Bos is benoemd voor een periode van zes tot negen maanden, maakt het ziekenhuis maandag bekend.

Gerommel
De komst van de 64-jarige Bos volgt na een zomer vol gerommel in de bestuurskamers van het Roermondse ziekenhuis. In juli stapte de voltallige Raad van Toezicht op. Vanwege de bestuursperikelen heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd het ziekenhuis in augustus onder verscherpt toezicht gesteld.

Het Laurentius is op dit moment bezig met fusiebesprekingen met het VieCuri-ziekenhuis in Venlo en Venray.

Lees ook: Nieuwe interim-voorzitter raad van toezicht Laurentius

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen