Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestuur ziekenhuis Roermond weer compleet

Geplaatst opmaandag 30 september 2019 - 10:01

Het Laurentiusziekenhuis in Roermond heeft weer een complete raad van bestuur.

Interimbestuurder Theo Bos wordt per 1 oktober naast Marja Weijers het tweede lid van het ziekenhuisbestuur. Bos is benoemd voor een periode van zes tot negen maanden, maakt het ziekenhuis maandag bekend.

Gerommel
De komst van de 64-jarige Bos volgt na een zomer vol gerommel in de bestuurskamers van het Roermondse ziekenhuis. In juli stapte de voltallige Raad van Toezicht op. Vanwege de bestuursperikelen heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd het ziekenhuis in augustus onder verscherpt toezicht gesteld.

Het Laurentius is op dit moment bezig met fusiebesprekingen met het VieCuri-ziekenhuis in Venlo en Venray.

Lees ook: Nieuwe interim-voorzitter raad van toezicht Laurentius

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen