Raadsvergadering protest megaloods Limmel 7 sep 2021

Maastricht werpt drempel op tegen megaloods Limmel

De gemeenteraad van Maastricht gaat dwars voor de bouw van een megaloods in de wijk Limmel liggen.

windmolen stock (2 dec 2020)
Nieuwe stemming: windmolenpark Venlo gaat gewoon door

Het Limburgs Parlement heeft alsnog ingestemd met het voorstel van het provinciebestuur om door te gaan met het plan dat de komst van het grote windmolenpark in Venlo regelt.

Woningen in voormalig klooster Agnetenberg Sittard (27 nov 2020)
Woningen in monumentaal klooster Sittard

In het voormalige klooster Sint Agnetenberg in het centrum van Sittard komen 40 nieuwe woningen.

Rechtbank fluit Maastricht terug: woonwagenactie mag wel

Actievoerende woonwagenbewoners in Maastricht hoeven van de rechtbank hun kampementen niet op te breken.

Bergen moet beter onderzoek doen naar gevolgen veehouderijen

De gemeente Bergen moet beter onderzoeken wat de gevolgen zijn van onder meer intensieve veehouderijen in het buitengebied.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten