Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbusje met frituursnacks vat vlam op A2

Geplaatst opwoensdag 8 december 2021 - 21:01

Een bestelbus, gevuld met frituursnacks en blikjes frisdrank, is woensdag op de A2 bij Weert tijdens het rijden in brand gevlogen. De vlammen sloegen uit de cabine.

De bestuurder reed van Weert in de richting van Eindhoven, maar rond 19:50 uur ging het mis.

Ontsnapt aan vlammenzee
Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste parkeerde hij zijn voertuig ter hoogte van toerit Wildenberg en kon op tijd het busje verlaten. Daarna greep het vuur in de cabine snel om zich heen. Hoe het vuur ontstond in het busje is niet bekend.

Rook
Brandweerlieden wisten de brand snel te blussen, maar het voertuig raakte ernstig beschadigd. Opvallend is dat de meeste snacks en het drinken niet zijn aangebrand. De producten worden naar alle waarschijnlijkheid afgekeurd vanwege de rookontwikkeling in de bestelbus.

Het busje is door een berger weggesleept.

Brand bestelbus A2 Weert (8 dec 2021)
Foto: Weertdegekste
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen