Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbus, tent en scooters gaan in vlammen op

Geplaatst opmaandag 24 december 2018 - 6:23

Een brandende bestelbus in Belfeld heeft in de nacht van zondag op maandag voor flinke schade gezorgd. De brand sloeg over naar een aangrenzende tent waarin enkele scooters stonden.

Ook dreigde het vuur over te slaan naar het naastgelegen woonhuis. De brandweer moest rond 04:00 uur uitrukken naar de Rijksweg Zuid.

Veiligheid
Daar bleek de brand feller dan gedacht en werd er opgeschaald. De bewoners van de aangrenzende woning brachten zichzelf in veiligheid. Alleen de bestelbus, de overkapping en enkele scooters werden door de brand verwoest. De brand was om 05.00 uur volledig geblust.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. De brandweer laat weten dit zal mogelijk door de politie onderzocht zal worden.

Foto: Track '88

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen