Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbus rijdt door na aanrijding: scooterrijder gewond

Geplaatst opwoensdag 21 juli 2021 - 8:54

Een bestelbus is er woensdagochtend vandoor gegaan na een aanrijding in Oirlo. Bij het ongeval op de Hoofstraat raakte een scooterrijder gewond.

Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd, meldt een correspondent.

Bestelbus
Met onder meer een oproep op Burgernet hoopte de politie de bestelbus terug te vinden. Het gaat om een witte Volkswagen Caddy van een ouder model. Ondanks de oproep en een zoekactie door de politie is de bestelbus niet gevonden.

Volgens de correspondent melden agenten bij het ongeval dat dezelfde bestelbus eerder in de ochtend ook al een fietser zou hebben aangereden. Die raakte slechts lichtgewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen