Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbus ramt personenauto: twee vrouwen gewond

Geplaatst opdonderdag 15 augustus 2019 - 18:24

Twee vrouwen zijn in Weert gewond geraakt bij een aanrijding.

Een bestelbus knalde op de Ringbaan-Noord, bij de kruising met de DAF-garage, achterop de auto waar de twee vrouwen in zaten. Dat meldt nieuwsblog WeertdeGekste.

Nekklachten
Het ongeluk vond rond 17:00 uur plaats. De gewonde vrouwen hadden onder meer last van hun nek. Ambulancebroeders hebben het tweetal voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeershinder
Verkeer ondervond enige hinder van het ongeval, omdat een van de rijstroken tijdelijk werd afgesloten. De auto en de bestelbus zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen