Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestelbus in brand: politie gaat uit van brandstichting

Geplaatst opmaandag 24 december 2018 - 10:15

De politie gaat ervan uit dat de bestelbus die in Belfeld in brand vloog is aangestoken. Door het brandende voertuig gingen in de nacht van zondag op maandag ook een tent en enkele scooters verloren.

"We onderzoeken op dit moment de zaak, maar we gaan uit van brandstichting", laat een woordvoerder van de politie weten.

Vlammen
De brand was rond 04:00 uur aan de Rijksweg Zuid. Het vuur was zo hevig dat de vlammen dreigden over te slaan naar het naastgelegen woonhuis.

Veiligheid
De bewoners van het aangrenzende huis brachten zichzelf in veiligheid. Alleen de bestelbus, de overkapping en enkele scooters werden door de brand verwoest. De brand was om 05.00 uur volledig geblust.

De politie heeft nog niemand opgepakt.

Lees ook: Bestelbus, tent en scooters gaan in vlammen op

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen